Nike joggesko alternativ til dame

Nike - Alternativ i Norge

Nike joggesko og Nike sneakers er populære på det norske markedet. Med sine tidløse sko som aldri går av moten, har merkevaren vært en storfavoritt i flere år. Som rimelige alternativer til Nike sine sko har vi et utvalg du ikke burde gå glipp av!

 

Nike sko

Nike Air Max

Nike sine Air Max er en favoritt både blant barn, kvinner og menn. Dets enkle design gjør disse sneaksene lett anvendelige, samtidig som de føles svært komfortable på. Våre Endorphin sko er et rimelig og godt alternativ til disse hverdagsskoene. Enten om du skal på skolen, på jobb eller gjøre andre hverdagslige aktiviteter slår disse aldri feil, et klassisk alternativ. 

Hvite Nike Air Max alternativ  Svarte Nike Air Max alternativ

 

Nike Shox og Nike Zoom Pegasus

I tillegg til Nike sitt utvalg av sneakers er de også godt kjent for sine joggesko. Blant utvalget er Nike Shox og Nike Zoom Pegasus blant de mest populære. Dette er løpesko med god demping og støtte, som kan sammenlignes med våre Endorphin sko. Disse passer utmerket til en treningsøkt, enten om det er snakk om styrketrening eller en løpetur. Med sin ekstra chuncky såle og myk støtte rundt anklene tar de godt vare på føttene dine under økten.

Hvite Nike Running alternativ  Svart Nike løpesko alternativ

 

Relaterte merker:

Tilbake til bloggen